Різновиди психологічних відхилень особистості у хворих на катаракту - Саржевський, Сергій Никодимович; Саржевська, Людмила Едуардівна (My University, 2025)
Мета. Вивчення конституційних та специфічних закономірностей особистості, що пов`язані з порушенням зору у хворих на катаракту.
Keywords: тези доповідей