Анатомія вегетативних органів (Морфологічна та анатомічна будова пагона, стебел, кореневищ, листків). Змістовий субмодуль 3 - Корнієвська, Валентина Григорівна; Корнієвський, Юрій Іванович; Шкроботько, Петро Юрійович; Панченко, Світлана Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчальний посібник розроблений для іноземних студентів ІІ курсу фармацевтичного факультету Запорізького державного медичного університету для самостійної підготовки до змістового субмодулю 3 та ліцензійного іспиту «Крок-1. Фармація» з фармацевтичної ботаніки студентів 2 курсу денної та заочної форми навчання спеціальності «Фармація» та «Технологія парфумерно-косметичних засобів». Посібник є розгорнутим планом до самопідготовки до практичних занять змістового субмодулю 3 «Анатомія вегетативних органів», містить ілюстративний і короткий матеріал.
Keywords: фармакогнозія; фармакогнозия; pharmacognosy