Особливості кардіального ремоделювання у хворих на ішемічну хворобу серця із супутнім гіпотиреозом - Стеценко, Б. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: вивчити особливості кардіального ремоделювання у хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС) із супутнім гіпотиреозом та його взаємозв’язок з функціональним станом щитоподібної залози.
Keywords: тези доповідей