Стратегії підтримки дослідницької діяльності бібліотекою університету - Тюркеджи, Н. С.; Катаннікова, А. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У сучасному науковому середовищі ключовим фактором успіху є ефективна взаємодія між бібліотеками вищих навчальних закладів та їхніми користувачами. Запорізький державний медико-фармацевтичний університет (ЗДМФУ) активно розвиває стратегії підтримки дослідницької діяльності шляхом інтеграції наукометричних баз даних, інституційного репозитарію та бібліографічних послуг.