Аналіз фармакологічної активності похідних 1,2,4-тріазолу - Щербина, Роман Олександрович; Shcherbyna, R. O. (My University, 2014)
Резюме: проведено огляд літератури, а саме наукових публікацій вітчизняних та закордонних фахівців, присвячених проблемам та перспективам дослідження фармакологічної активності серед похідних 1,2,4-тріазолу. Узагальнено результати та вказано найбільш перспективні шляхи подальших досліджень. Summary: the literature review, namely scientific publications domestic and foreign experts on the problems and perspectives studies of pharmacological activity among the 1.2.4-triazole derivatives are carried out. Based on summarized results the most perspective ways for the further research were proposed.
Analysis of pharmacological activity of 1,2,4-triazole derivatives
Keywords: похідні 1,2,4-тріазолу; фармакологічна дія; біологічна дія; derivatives of 1,2,4-triazole; a pharmacological effect; biological activity