Узагальнені аспекти компетентнісної моделі фармацевтичного фахівця - Бушуєва, Інна Володимирівна; Рябоконь, Юрій Юрійович (Харків : НФаУ, 2019)
У форматі обговорення шляхів вдосконалення вищої професійної освіти не можна не зупинитися докладно на головному завданні в цій сфері, а саме підготовці компетентних спеціалістів фармацевтичної галузі, які були б здатні застосовувати свої знання в умовах, що змінюються і чия основна компетенція полягала б в умінні включатися в постійне самонавчання та набуття нових прогресивних знань впродовж усього свого професійного життя.
Keywords: вища професійна освіта; компетентність; спеціалісти фармацевтичної галузі