Вивчення впливу основи-носія на біофармацевтичні властивості м'якої лікарської форми октопіроксу - Солодовник, Віталій Андрійович; Гладишев, Віталій Валентинович (X. : НФаУ, 2019)
Метою даної роботи є біофармацевтичне обгрунтування раціонального складу м'якої лікарської форми октопіроксу в комбінації з нафталаном знесмоленим для зовнішнього застосування.
Keywords: тези доповідей