Особливості підготовки фахівців з дитячої хірургії у вищому медичному навчальному закладі - Пахольчук, Олексій Петрович (ХОГО "Науковий центр дидактики менеджмент-освіти", 2022)
На сьогоднішній час активно застосовують дистанційне навчання, значення якого полягає у можливості створення та застосування навчально-наукових платформ [1]. Впровадження якого має певні переваги, що сприяють виникненню електронного листування та on-line спілкування, освоєнню сучасних технологій як студентами так і викладачами [2]. Використовуючи комп’ютерні технологій студент за короткий час має змогу оволодіти, засвоїти та опрацювати величезний обсяг інформації [3].
Пахольчук О. П. - https://orcid.org/ 0000-0002-5955-7079