Сучасні уявлення про патогенетичні механізми формування ларингофарингеального рефлюксу - Кришталь, Вероніка Михайлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Проаналізувати новітню наукову літературу щодо сучасного уявлення щодо патогенетичних механізмів формування ларингофарингеального рефлюксу (ЛФР).
Keywords: тези доповідей