Дослідження поліфенольного складу трави деревія подового Achillea micranthoides Klok - Дуюн, Ірина Федорівна; Duyun, I. F. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Встановлено присутність до 6 основних флавоноїдів та 2 гідроксикоричних кислот. Основними з ідентифікованих сполук були: апігенін–7–О–β–D–глюкопіранозид, апігенін–7,4/–ди–О–β–D–глюкопіранозид, лютеолін–7–O–β–D–глюкопіранозид, хлорогенова та неохлорогенова кислота.
Keywords: деревій подовий; Achillea micranthoides Klok; флавоноїді; flavonoids; гідроксикорични кислоти; hydroxycinnamic acid; тези доповідей