Ефективність комбінування анти-VEGF терапії з використанням нутрицевтиків при лікуванні вологої форми вікової макулярної дегенерації на прикладі клінічних випадків - Костровська, Катерина Олегівна; Безденежна, Ольга Олександрівна; Поплавська, Ірина Олександрівна; Кривобок, Н. С.; Тіткова, О. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Підвищення ефективності лікування вологої форми вікової макулярної дегенерації (ВМД) за рахунок комбінування анти-VEGF терапії з нутрицевтиками. Матеріали та методи дослідження. Розглянуто клінічні випадки лікування двох пацієнтів з вперше виявленою вологою формою ВМД.
Keywords: тези