Опрацювання методики оцінки соціально-відповідальної поведінки фармацевтичних фахівців на рівні аптечного закладу - Ткаченко, Наталя Олександрівна (Харків : НФаУ, 2019)
Соціально відповідальна поведінка фармацевтичних фахівців (СВП ФФ) – складне за рівнями і векторами явище, яке залежить від багатьох чинників: освіта, період (етап) професійного життя, посада, професійна роль у ФО, суб’єкт відносин і звітування, соціокультурне оточення, особисті моральноетичні цінності, правове поле, психоемоційний стан тощо.
Keywords: фармацевтичні фахівці; професійна компетентність