Організаційно-правова форма здійснення господарської діяльності закладами охорони здоров’я - Гамбург, Леонід Самойлович (Запорізький обласний центр культурного розвитку «Парнас», 2019)
Забезпечення пріоритетності охорони здоров’я в діяльності держави, досягнення проголошеної у преамбулі Основ законодавства України про охорону здоров’я мети забезпечення гармонійного розвитку фізичних і духовних сил, високої працездатності та довголітнього активного життя громадян, усунення факторів, що шкідливо впливають на їх здоров’я, попередження і зниження захворюваності, інвалідності та смертності, поліпшення спадковості [1] у значній мірі залежить від організації роботи закладів охорони здоров’я (ЗОЗ).
Keywords: тези