Вплив методики фізичної реабілітації на деякі показники психічного здоров'я у пацієнтів з кардіологічною патологією - Різник, Ольга Іванівна (My University, 2022)
Aim. Вивчення впливу лікувальної фізичної культури на психологічний статус пацієнтів похилого віку кардіологічного профілю протягом постстаціонарного етапу реабілітації.
Keywords: тези доповідей