Навчання ділового стилю мовлення іноземних громадян в умовах діджиталізації освіти - Абрамова, Інна Георгіївна (Харків : ХНАДУ, 2024)
Cуттєві зміни в освітньому процесі (пандемія COVID-19, повномасштабне вторгнення країни-агресора в Україну) трансформували організацію навчання у закладах вищої освіти. Особливо така реорганізація позначилась на роботі з іноземними студентами, які змушені були повернутися до рідних країн.