Фармацевтична технологія : навч. посіб. для семінар. занять та сам. роботи зі спеціалізації провізорів спец. (вторинна спеціалізація) «Організація та управління фармації» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія для семінарських занять та самостійної роботи провізорів (вторинній спеціалізації) «Організація і управління фармацією» складений відповідно до програми підготовки фахівця (вторинна спеціалізація «Організація і управління фармацією») спеціальності «Фармація, промислова фармація» за робочим навчальним планом спеціалізації за фахом «Організація і управління фармацією», робочої інтегрованої програми підготовки провізорів-спеціалістів (вторинна спеціалізація) галузь знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» спеціалізації «Організація і управління фармацією» фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація стосовно основних положень належної виробничої практики, належної аптечної практики та належної практики зберігання, досягнень та перспектив розвитку фармацевтичної технології в Україні та світі
Keywords: фармацевтична технологія; спеціалізація; підвищення кваліфакації