Організація кредитної системи оцінки успішності студентів в США - Кравченко, Володимир Іванович; Свистун, Сергій Іванович; Кравченко, Т. В.; Кравченко, В. И.; Свистун, С. И.; Кравченко, Т. В.; Kravchenko, V. I.; Svistun, S. I.; Kravchenko, T. V. (Запорізький державний медичний університет, 2008)
Американська вища школа сформулювала для себе два основні принципи: суверенітет університету і свобода вибору курсів для студентів. Виробила оцінку ступеня вивчення предмету в балах (кредитах) для її відносного нормування. Основними функціями системи кредито-годин в університетах США є її фінансово-регулююча функція, відсутність нормативно встановленого терміну навчання та фіксованого переліку курсів. Американская высшая школа сформулировала для себя два основных принципа: суверенитет университета и свобода выбора курсов обучающимся. Выработала оценку степени изучения предмета в баллах (кредитах) для ее относительной нормировки. Основными функциями системы кредито-часов в университетах США является ее финансово - регулирующая функция, отсутствие нормативно установленного срока обучения и фиксированного перечня курсов. American high school formulated on your own two basic principles: sovereignty of university and freedom of choice of courses student. Produced estimation of degree of study of object in marks (credits) for its relative rate fixing. In the universities of the USA is the basic functions of the system of credits -clock her financially is regulative function and absence of the normatively set term of teaching and fixed list of courses.
Организация кредитной системы оценки успеваемости студентов в США
Organization of the credit system of estimation of progress of students in USA
Keywords: кредит; США; кредито-година; вибір курсів; кредито-час; выбор курсов; credit; the USA; credit-hour; choice of courses