Оптимізація антихелікобактерної терапії у дітей - Пашкова, Олена Єгорівна; Леженко, Геннадій Олександрович (My University, 2016)
Призначення пробіотиків спільно з антибактеріальною терапією поліпшує стан пацієнта, знижує ризик розвитку побічних ефектів з боку шлунково-кишкового тракту та забезпечує більш ефективну ерадикацію НР у дітей.
Keywords: антихелікобактерна терапія; діти; тези