Фармацевтична технологія : навч. посіб. для семінарських занять та самостійної роботи для передатестаційного циклу провізорів зі спеціальності «Аналітично-контрольна фармація» - Андрєєва, Ганна Тимофіївна; Нагорна, Наталія Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Мазулін, Олександр Владиленович (ЗДМУ, 2016)
Навчальний посібник дисципліни «Фармацевтична технологія» надає знання провізорам з питань щодо міжнародних стандартів якості виробництва ліків, основ біофармацевтичної концепції та їх вплив на біологічну доступність ліків, стан справ у сучасному виробництві ліків у цілому з ухилом на оцінку якості ліків при аптечному та заводському виробництві.
Keywords: фармацевтична технологія; провізор