Діагностичний потенціал ультразвукової візуалізації для оцінки параметрів ремоделювання міокарда - Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: актуалізувати мультимодальну візуалізацію серця з наголосом на сучасних методах ЕхоКГ для визначення та кількісної оцінки ступеня ураження міокарда ЛШ щодо прогнозування довгострокового клінічного результату та потенційного керування терапевтичними стратегіями.
Keywords: тези доповідей