Гамлетівські алюзії в анонімному вірші “The pausing american loyalist” - (:unkn) unknown (My University, 2024)
В інтелектуально-духовному просторі глобалізованого світу Вільям Шекспір виступає своєрідною «священною фігурою», яка не має собі рівних у впливі на культурний розвиток цивілізації взагалі та формування національних культур зокрема.