Особливості проведення підсумкової атестації студентів за допомогою хмарних сервісів дистанційного навчання у Запорізькому державному медичному університеті - Дмитрієв, Вадим Сергійович; Рижов, Олексій Анатолійович (Київ : ІІТЗН НАПН, 2021)
Пандемія коронавірусної хвороби COVID-19 внесла свої корективи у режим роботи закладів вищої освіти усього світу, зокрема й України. Оскільки для запобігання розповсюдження коронавірусу на території України введено карантин, здобувачам вищої освіти було заборонено відвідувати заклади вищої освіти [1]. Тому проблема організації дистанційного навчання у закладах вищої освіти є дуже актуальною в умовах сьогодення. Для того, щоб студенти повноцінно засвоювали матеріали навчальних дисциплін та вчасно виконували навчальний план, а навчальний процес не зупинявся, у Запорізькому державному медичному університеті (ЗДМУ) заняття студентів, а також проведення семестрової та підсумкової атестацій відбувається за змішаною формою навчання у синхронному режимі з повною візуалізацією. У таких умовах відбулась підсумкова атестація студентів усіх спеціальностей ЗДМУ. У зв’язку з карантинними обмеженнями вона проводилась онлайн. Студенти складали екзамени, ОСПІ та підсумкову атестацію під час онлайнових зустрічей за допомогою хмарних сервісів платформи MS Office 365.
Keywords: тези