Інтеграція навчальних дисциплін "Сучасні проблеми молекулярної біології" та "Медична біологія" - Стеблюк, Маргарита Вікторівна; Павліченко, Віктор Іванович; Ємець, Тетяна Іванівна; Приходько, Олександр Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Розглянуто методику викладання елективного курсу «Сучасні проблеми молекулярної біології» на кафедрі медичної біології. Запропоновано певні зміни плану та графіку читання лекцій, що забезпечить інтеграцію молекулярної та медичної біології. Рассмотрена методика преподавания элективного курса «Современные проблемы молекулярной биологии» на кафедре медицинской биологии. Предложены некоторые изменения плана и графика чтения лекций, что обеспечит интеграцию молекулярной и медицинской биологии. The main characteristics of methods of teaching the elective course «Modern problems of molecular biology» at the Medical Biology Department are reviewed in the article. Some changes in plan and schedule of lectures that provide integration of molecular and medical biology are proposed.
Keywords: інтеграція дисциплін; молекулярна біологія; медична біологія; интеграция дисциплин; молекулярная биология; медицинская биология; integration of disciplines; molecular biology; medical biology