Оцінка ефективності та доступності діагностичних тестів на COVID-19 в аптечних мережах України - Убаду, Уссама (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою нашого дослідження став аналіз рівня поінформованості та доступності для споживачів роздрібних аптечних мереж діагностичних тестів і тест-систем на Covid-19.
Keywords: тези доповідей