Фармацевтична технологія. Ч. ІІІ. : навч. посіб. для семінарських занять провізорів передатестаційного циклу зі спец. «Загальна фармація» - Малюгіна, Олена Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна; Мазулін, Олександр Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: ІІІ частина до семінарських занять провізорів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про стан виробництва стерильних та асептично виготовлених лікарських препаратів у фармацевтичній галузі України, охарактеризовані основні види стерильних та асептично виготовлених препаратів та шляхи оптимізації їх виробництва. Надані основні характеристики ліків з твердим дисперсним середовищем.