Формування навичок першої невідкладної допомоги в медичних фахових коледжах - Варавка, I.; Кілєєва, О.; В’юшкова, Т.; Варванський, П.; Шапоренко, Л.; Омельчак, Е. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Ключовими напрями забезпечення здоров’я та довголіття української нації є всебічна робота над професійним попередженням та лікуванням захворювань, вагому роль в якому відіграють фахові медичні працівники. Повнота отримання фахової медичної освіти реалізуються через освітню діяльність медичних фахових коледжів.