Комплексний патогенез-асоційований підхід у лікуванні пацієнтів, що страждають на бруксизм в клініці терапевтичної стоматології - Кущ, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: Систематизувати сучасні знання про клінічні прояви бруксизму, методи його діагностики та існуючі підходи до лікування, а також розробити практичні рекомендації для лікарів-стоматологів та лікарів-інтерністів щодо вдосконалення ведення пацієнтів з бруксизмом.
Keywords: тези доповідей