Щодо технології виробництва субстанції "Ангіолін" - Бідненко, Олександр Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
В ході нашої роботи нами була розроблена сучасна методика отримання (S) 2,6-діаміноексанової кислоти 3-метил1,2,4-тразоліл-5-тіоацетату в одну стадію. Отримана нами субстанція відповідала усім вимогам АНД.
Keywords: 3-метил 1,2,4-тразоліл-5-тіоацетат; тези