Розробка методики детектування комплексу супутніх домішок натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату за допомогою ВЕРХ-МС - Усенко, Дмитро Леонідович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Xарків : НФаУ, 2024)
Метою даної роботи є розробка та оптимізація методики якісного та кількісного визначення комплексу супутніх домішок натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату, потенційного АФІ, з використанням ВЕРХ-МС.
Keywords: тези доповідей