Персональні комп’ютери в автоматизованих системах хіміко-токсикологічного аналізу - Панасенко, Олександр Іванович; Буряк, Валерій Прокопович; Юрченко, Іван Олексійович; Сафонов, Андрій Андрійович; Гоцуля, Андрій Сергійович; Тимошик, Юлія Василівна; Галюлько, О. О.; Кочура, Н. М. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Вивчено можливість створення інформаційної пошукової системи на підставі розробленого алгоритму для ПК і можливість її застосування в судово-хімічному аналізі. Изучена возможность создания информационной поисковой системы на основе разработанного алгоритма для ПК и возможность ее применения в судебно-химическом анализе. The possibility of creating of information searching system which is based on the algorithm for PC was studied as well as its application in chemical toxicological analysis.
Keywords: персональний комп’ютер; автоматизовані системи; хіміко-токсикологічний аналіз; персональный компьютер; автоматизированные системы; химико-токсикологический анализ; personal computer; automated systems; chemical and toxicological analysis