Вивчення реологічних характеристик мазей з амінексилом та аргановою оливою для трихологічної практики - Жамалі, Карім; Гладишева, Світлана Анатоліївна (My University, 2018)
Мета роботи - вивчення реологічних властивостей розроблених мазевих композицій з амінексилом і аргановою оливою для можливості виявлення оптимального складу комбінованої м'якої лікарської форми на підставі результатів консистентної оцінки.