Пропедевтика внутрішньої медицини - Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна; Шальміна, Марія Олександрівна; Кулинич, Таміла Олегівна (ЗДМУ, 2014)
Навчально-методичний посібник складений відповідно до робочої програми з дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини» для студентів, які навчаються за спеціальністю 7.12010005 «Стоматологія». Навчально-метдичний посібник має на меті допомогти студентам II курсу I медичного факультету (спеціальність «Стоматологія») краще засвоїти матеріал під час самостійної роботи, підготуватися до практичних занять, підсумкового модульного контролю та може бути використаний у навчальному процесі при вивченні дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини».