Хромато-мас-спектрометрична характеристика сировини залізняка колючого - Корнієвська, Валентина Григорівна; Заломаєва, О.; Панченко, Світлана Валеріївна; Корнієвський, Юрій Іванович (My University, 2021)
Мета — за допомогою газової хроматографії визначити компонентний склад настойки трави залізняка колючого — Phlomis pungens Willd.