Антиоксидантний механізм терапевтичної дії стоматологічного гелю з рецепторним антагоністом IL-1β в умовах моделювання хронічного генералізованого пародонтиту - Дмитрієва, О. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою роботи було оцінити вплив стоматологічного гелю з рецепторним антагоністом IL-1β на показники нітрозативного стресу та антиоксидантну систему у щурів із експериментальним хронічним генералізованим пародонтитом (ХГП).
Keywords: тези доповідей