Значення паліативної допомоги в сучасній системі охорони здоров’я: соціально-філософський контекст - Гвоздик, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Окреслення значення паліативної допомоги в сучасній системі охорони здоров’я у соціально-філософському контексті.
Keywords: тези доповідей