Основні об’єктивні методи обстеження хворого в клініці внутрішніх хвороб (пальпація, перкусія, аускультація) : навч. посіб. - Сиволап, Віталій Вікторович; Лукашенко, Ланна Віталіївна; Лихасенко, Іветта Валеріївна; Олійник, Олександр Іванович; Авраменко, Наталя Федорівна; Візір-Тронова, Олена Вадимівна; Герасько, Марина Петрівна; Жеманюк, Світлана Павлівна; Кравченко, Тетяна Василівна; Курілець, Лілія Олегівна; Полівода, Світлана Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Посібник має головну задачу надати допомогу студентам практично оволодіти навичками безпосереднього дослідження хворого, звернути їх увагу на найбільш типові помилки при виконанні окремих прийомів обстеження хворого в клініці внутрішніх хвороб.