Застосування онлайн-курсів для оцінювання самостійної роботи студентів медичних факультетів з дисципліни "Медична хімія" - Каплаушенко, Андрій Григорович; Самелюк, Юрій Геннадійович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Сучасний досвід викладання хімічний дисциплін ґрунтується на фундаментальних базових знаннях (що формувалися ще на зорі розвитку хімії як науки), та матеріалу, що набуває актуальності на сьогоднішній день (використання сучасних хімічних методів аналізу, препаративних методик синтезу нових речовин тощо). Основною метою кожного викладача є досконале володіння базовими законами та поняттями хімії та матеріалом, що є на сьогоднішній день новим в кожному з напрямів хімічних дисциплін.