Поурочний лексико-граматичний довідник з української мови до навчального комплексу «Україна від «А» і до «Я» - Богуславська, Людмила Федорівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Поурочний лексико-граматичний довідник з української мови складено до комплексу для інофонів «Україна від «А» і до «Я» для студентів - іноземних громадян І-ІІ курсів англомовної форми навачання. Мета поурочного лексико-граматичного довідника – допомога формуванню у студентів комунікативних знань та навичок на перших етапах оволодіння іноземною мовою. Матеріали поурочного лексико-граматичного довідника рекомендовані для використання як під час аудиторних занять, так і при підготовці домашнього завдання. Змістом довідника є поурочна лексика та поурочний граматичнимй матеріал з перекладом англійською мовою.