Захворювання серцево-судинної системи. Питання для самостійної роботи студентів. Частина 2. («Внутрішня медицина». Модуль 2.) - Деміденко, Олександр Вікторович; Візір, Вадим Анатолійович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович; Буряк, Віктор Валерійович; Гончаров, Олександр Вікторович; Заіка, Ігор Вітольдович; Полякова, Ганна Володимирівна; Шолох, Сергій Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначено студентам медичних ВНЗ для допомоги у вивченні питань для самостійної роботи з тематики захворюваня серцево-судинної системи в рамках дисципліни «Внутрішня медицина». Містить відомості з найбільш актуальних питань діагностики хвороб серця.