Синтетичні та біологічні властивості нових похідних 5-(тіофен-3-ілметил)-4R-1,2,4-триазол-3-тіолів - Хільковець, Анастасія Валеріївна; Білай, Іван Михайлович (Харків : НФаУ, 2021)
Пошук нових біологічно активних сполуках завжди буде одним з найважливіших завдань фармації. Саме тому науковці активно отримують та досліджують нові молекули, впроваджуючи їх далі в різні галузі. Адже, медицина, фармація, ветеринарія постійно потребують велику кількість нових активних речовин для свого прогресивного розвитку.
Keywords: тези доповідей