Військова терапія : навч. посіб. Ч. 2 - Візір, Вадим Анатолійович; Садомов, Антон Сергійович; Буряк, Віктор Валерійович; Шолох, Сергій Григорович; Овська, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти для допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни "Внутрішня медицина" за спеціальностями "Лікувальна справа" та "Педіатрія".