Фармацевтична технологія : навчальний посібник до самостійної роботи провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація». Ч. 2 - Смойловська, Галина Павлівна; Хортецька, Тая Володимирівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: ІІ частина до самостійної роботи провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація»» складений відповідно до типової програми провізорів-інтернів та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про стан розвитку гомеопатичної та парфумерно-косметичної галузі та діючі нормативні акти щодо виробництва стерильних та асептично виготовлених ліків в аптечних та промислових умовах. Важливим є надання знань про врахування різних типів взаємодій при виготовлені та зберіганні різних лікарських засобів.
Затверджено на засіданні Центральної методичної Ради ЗДМУ (протокол № 5 від «25» травня 2017 р.) та рекомендовано для використання у навчальному процесі Рецензенти: Гладишев Віталій Валентинович - доктор фармацевтичних наук, професор, завідувач кафедри технології ліків Запорізького державного медичного університету. Александрова Катерина В'ячеславівна - доктор хімічних наук, професор, завідувач кафедри професор кафедри біохімії Запорізького державного медичного університету.
Keywords: фармацевтична технологія; інтернатура; самостійна робота; навчальний посібник