Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб крові та кровотворних органів - Сиволап, Віктор Денисович; Каленський, Володимир Харитонович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Ткаченко, Валентина Iванiвна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
У навчально-методичному посібнику наведені матеріали з методики організації навчального процесу згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», змістовий модуль «Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб системи кровотворення», спеціальності: 7.12010001 «Лікувальна справа» та 7.12010002 «Педіатрія». В посібнику представлені методичні розробки до самостійної роботи студентів, клінічні матеріали згідно сучасних стандарів і протоколів надання медичної допомоги хворим на основні захворювання системи кровотворення», тести вихідного, поточного та підсумкового модульного контолю, ситуаційні задачі. Видання буде сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентів з гематології під час підготовки до практичних занять.
Keywords: гематологія; гематология; hematology