Цілеспрямований пошук біологічно активних сполук серед 1,3,7,8-тетразаміщених ксантину - Елотмані, М. (My University, 2024)
Метою роботи є синтез 8-амінопохідних 1-п-хлоробензилтеоброміну, вивчення фізико-хімічних і біологічних властивостей отриманих речовин.
Keywords: тези доповідей