Особливості клініко-параклінічних проявів периферичної діабетичної нейропатії у дітей - Спільник, М. С.; Савченко, Дар'я Сергіївна (My University, 2024)
Мета роботи. Дослідити частоту, з якою зустрічається периферична діабетична нейропатія у дітей та особливості її клініко-параклінічних проявів.