Досвід запровадження елементів зворотного зв’язку при проведенні практичних занять на кафедрі акушерства і гінекології Запорізького державного медичного університету - Круть, Юрій Якович; Павлюченко, Михайло Іванович; Слинько, Ольга Михайлівна (My University, 2021)
Важко забарвити в один колір наш час, час активного, вимушено критично швидкого розвитку різноманітних дистанційних методик навчального процесу та професійного спілкування на тлі перманентного реформування різних сфер життєдіяльності суспільства, яке розтяглося на десятиліття. Ще важче залишитися в стороні від цих процесів, маючи безпосереднє відношення відразу до двох напрямків - вища освіта і медицина [1, 2, 3]. Саме тому, на наше глибоке переконання, тільки раціональний розвиток системи вищої освіти з постійним коригуванням навчальної програми та втіленням новітніх методик, дозволить забезпечити сучасний, відповідний до світових стандартів, рівень національної медицини за рахунок високого рівня підготовки майбутніх лікарів.