Дотримання норм академічної доброчесності як основа освітньої політики Запорізького державного медико-фармацевтичного університету - Моргунцова, Світлана Андріївна; Школова, Олена Петрівна; Дмитрієв, Вадим Сергійович; Ганошенко, Юрій Анатолійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Академічна доброчесність на сьогодні стає єдиноможливим стандартом повноцінного функціонування сучасного освітньо-наукового простору, в якому саме етична складова стає світоглядним базисом нормативно-правової бази та визначає довіру суспільства до наукових здобутків чи освітніх послуг як основу громадського рівня формування академічної репутації ЗВО.