Інноваційний підхід до виробничої практики в здму у світлі болонської конвенції - Нерянов, Ю. М.; Кравченко, Володимир Іванович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
У статті викладена інформація про досвід проведення виробничої практики на ІІ-ІV курсах медичного факультету ЗДМУ в контексті положень Болонської декларації. Обговорюються проблеми виробничої практики і перспективи впровадження кредитно- модульної системи. В статье изложена информация об опыте проведения производственной практики на II-1V курсах медицинского факультета ЗГМУ в контексте положений Болонской декларации. Обсуждаются проблемы производственной практики и перспективы внедрения кредитно-модульной системы. In the article information is expounded about expérience of leadthrough of production practice on ІI-IV courses of medical faculty of the ZSMU in the context of positions of Bologne déclaration. Problems and prospects of introduction of the crédit-module System and production practice come into question.
Инновационный подход к производственной практике в ЗГМУ в свете Болонской конвенции
lnnovative approach to of work practice in ZSMU in the light of bologne déclaration
Keywords: матеріали конференцій; виробнича практика; Болонський процес; європейські стандарти; університетська клініка; производственная практика; Болонский процесс; европейские стандарты; университетская кли; production practice; Bologne process; European standards; university clinic