Роль маркерів запалення іл-1β та ТНФ-α у дітей раннього віку з атопічним дерматитом - Йожикова, Д. О.; Вакула, Дар'я Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Атопічний дерматит – це хронічне запальне захворювання шкіри, яке маніфестує в ранньому дитинстві та вражає до 20% дітей у світі. Розвиток запалення у пацієнтів з атопічним дерматитом потенціюється різними факторами. На сьогоднішній день особливу роль відводять шкірі як системі, яка забезпечує роль специфічного захисту.
Keywords: тези