Тенденції та перспективи розвитку ринку протисудомних препаратів - Борисенко, Н. М.; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2025)
Метою дослідження стало виявлення ключових сучасних тенденцій розвитку глобального та регіональних ринків протисудомних препаратів; аналіз основних факторів, що впливають на динаміку та перспективи розвитку цього ринку; оцінка потенціалу впровадження нових лікарських засобів та терапевтичних підходів у лікуванні судомних розладів.
Keywords: тези доповідей